22 Şubat 2010 Pazartesi

Balık Burcunu Kötü Kılan Nedir?


Benim tüm işlerim önce bir sürüncemede kalır, sonra çözülür. Her işimde bir belirsizlik hakimdir, "öyle mi olacak, böyle mi olacak" diye kendi kendime düşünür dururum. Hiçbir işim kolay hallolmaz.

Son dönemde gündemdeki madde, bebeğin hangi burçtan olacağı :)

Doğum tarihi, her şey normal giderse 20-22 Mart arasında bir gün olacak gibi duruyor. Balık burcu da olabilir, Koç da olabilir. Açıkçası benim için pek farketmiyor, her ikisi de olabilir. Her iki burcun da artı ve eksi yönleri var.

Ama sorun diğer insanlar: Her kime bu durumu anlatsam "aman sakın Balık olmasın", "biraz sık dişini Koç olsun", "ayy inanmıyorum, demek Balık olma ihtimali var, sakın sakın" yönünde tepkiler alıyorum.

Ben anlamadım, neden insanlar Balık burcuna karşı bu kadar tepkili? Zavallı mahsun Balıklar bu kadar mı istenmiyor? Ayrıca Koç burcu şahane mi?

Benim en iyi arkadaşlarımın çoğu Koç burcu, kendilerini severim, ama Koç'ların da bir sürü ters özelliği var.
Kendi çocuğum ne olursa olsun önemli değil, ama son zamanlarda farkettim ki insanlar Balık burçlarına karşı pek önyargılı...

6 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

ama ben severim balık burçlarını:)

Bero dedi ki...

Zeynep, sevindim buna :)

Deniz Poyraz dedi ki...

hahahahaha, date'e gittigim sonra da bir sure birlikte olduğum çocuga burcunu sorduğumda " sence bir erkek de en kötü burç nedir" diye sordu ben de "valla ben digerlerini bilemem ama şahsen çok emin olarak bildiğim, benim için en kötü erkek burcu balıktır" dedim, çocuk balık çıktı :)))
okuyunca aklıma geldi, kulakları çinlasın...ilişki doğal olarak fazla uzun sürmedi ama kendisini hep sevgi ile anarım...
berrak ne olursa olsun hayırlısı olsun tabii ama mümkünse balık olmasın, mümkünse balık erkeği olmasın:))
mıy mıy mıy...
balık olursa da çok üzülme ama yükselen burcuna bakarsın ,ama orada da balık üstü balık yada balık üstü yengeç mengeç yaparsan gelecek kuşaktan zavallı birkaç kızın canını fena yakarsın, kıyma onlara, kendi gençlik kızlık anılarını hatırla :)

Bero dedi ki...

hahaha çok komik :)
Ben de arasıra düşünüp, "amann bana ne,sevgilileri düşünsün canımm" diyerek kötü kaynana modeline bürünüyorum hemencecik. ama sonra üzülüyorum kızlara, bakalım kısmet artık :)

Nesobaby dedi ki...

hahahaha :D ay Berrak sen kaynana mı olcan ayoll? ( Çok severim kaynanaları :P ) yaalaaaann :) sen gıcık kaynana olma olur mu Berrak. Balık burcu duygusaldır ikili ilişkilerde tercih edilir olmaması (erkeklerinin) kötü çocuk olacağı anlamına gelmez. Dediğin gibi karısı düşünsün :) Benim kocam da Aslan bence en kötü erkek burcu Aslan :) hahhaah ben ona söylendiğimde napayım canım benim suçum değil burcumun suçu diyor. Ben teraziyim "ıyy dengesiz" derler. Allah aşkına ne kötülüğünü görmüşler dengesiz olaraktan burcumun? Ben kuzen Özgün de balık çok seviyorum (blogu olan) bugün de d.günü hatta. Boşver şekerim hayatının draması varsa rondonun kreması var demek istedim sana, öptüm!! :)

Bero dedi ki...

Haklısın Nesocuğum, hem derdim bu olsun di mi ama :) Minik Balık diye severim en kötü ihtimalle. :)