25 Haziran 2010 Cuma

Kaçışçı Erkekler


Öncelikle kıza yapışır, sürekli arar sorar, gereksiz bir samimiyet ve ani yakınlaşma içine girer. Görüşelim diye tutturur, kız atlatmaya çalışsa da illa ki görüşelim der, mesaj atar.

Kız da özellikle çekingendir çünkü adamın kötü bir imajı vardır. "Aa o mu, bir ilişki tutturamaz, daldan dala konar" derler adam için. Kız adamı içten içe beğenir ama kendini geri çeker doğal olarak.

Adam o kadar inatçıdır ki, kız en sonunda kız adamın bir teklifini kabul eder, dışarı çıkarlar. Hoşça vakit geçirirler, adam fazla girişkendir, olsun, hoştur da. Sonrasında yine arar kızı, yine bir görüşme, böyle devam eder birkaç sefer. Kızın içinde "belki de bana aşık olmuştur" şeklinde umut filizleri yeşerir içten içe.

Sonra adam aninden pırrrr. Aramaz 2-3 gün. Kızın içi içini yer, mesaj atar, mesaja cevap gelmez.

Bir süre sonra adam yine arar, kız nerede olduğunu sorunca "işlerim vardı, yoğundum" şeklinde antin kuntinler yapar.

Kız onunla güzel vakit geçirir, ama buluşmalar eksiktir çünkü devamını kız asla bilemez.

Adam bir vardır, bir yoktur. Bir yakındır, bir uzak. Bir cesaret vericidir, bir korkutucudur.

Kız hem kopamaz, hem de kıl olur. Yalnızdır ya, en azından bir çeşni diye düşünür. Haklıdır da, ama kafasını da takar.

Böyle bir kısırdöngü içinde geçer zaman.

Bu tip ilişkileri çok duyuyorum son zamanlarda. Anlamıyorum bu adamlar ne yapmak istiyor? Kızı aramadığı zamanlarda ne işler çeviriyor? Ne kadar gereksiz bir yıpratıcı durum sözkonusu. Hele bir de aşık olduysa vay kızın haline.

Karşılıklı aynı hedefe koşan her tür ilişkiyi anlıyorum, ama böyle kızı kendine bağlayıp da ondan sonra kaçışa geçen erkekleri hiç anlamıyorum.

9 yorum:

En Sevdiğim Şey dedi ki...

Bu benim prensten kurbağaya dönüşen erkeklere benziyor valla, çoook bööle erkek kardeş, ne olcek bu hatunların hali:PP

Bero dedi ki...

Hatunların hali harap :)

komançi dedi ki...

korkular..

Nesobaby dedi ki...

Kızla sadece boş vakit oyalıyor
Belki böyle birkaç tane daha var
Kız da biraz akıllı olsun açmasın telefonlarını her çağırdığında gitmesin ya kıymetli olur ya da erkek bozuntusu aramaz bir daha hatta aramaması daha hayırlı.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Erkekler kendine bağladığında başarı hazzını alırlar ve görev tamamlanmış olur, aslında çoğu erkek için bir gece sonrası başarılı olunmuş olur..ama bu çapkın ve beyninden kadın kız olgusunu çıkardığınızda sıfır olan erkekler için geçerlidir.

Akıllı olmak lazım herşeyden önce, bilmek laızm gelir gerçek seven nasıl yapar nasıl davranır diye. İlk çıkıştan sonra aranmıyorsa kadın daha neyin peşinde ki, 2-3 gün sonra aranmış ve işim vardı filan, ve buna rağmenmi çıkmaya devam etmek..pardon ama buna ne denir???!
Genç kızlar bu tür ilk çıkışlarda erkeğin karizmasına yakışıklılığa tav olur, tabiki, erkekde bilincindedir bunun ve kullanır..sonra genç kızlar darbe yerler hayal kırıklığına uğrarlar, ve daha sonra evlenmek noktasına geldiklerinde samimiyetin dürüstlüğü olması gerekenlerin farkına varmışlardır ama bir çok yakışıklıdan darbe yedikten sonra.

Ben şunu anlayamadım, kız bir tür çeşni diye bakıyorsa aslında birşeyden şikayet etmeye hakkı olamaz, sanırım bu modern çağın modern ilişkisi olabilir bu şekilde.
Çok derin ve uzun mevzular bunlar.:)
Sevgiler saygılar..

Bero dedi ki...

Komançi, korkularını sevmiyoruz bu erkeklerin :)

Bero dedi ki...

Nesocuk, çok haklısın ama bu ilişkiler çok saçma zaten, kız 1-2kez açmıyor ama 3.de açıyor mesela.

Bero dedi ki...

Mavi Tutku, kız çeşni olarak gördüğünü söylüyor, ama çocuk aramdıkça da üzülüyor. Yani aslında bir nevi kendini kandırmaca.

Eliza Doolittle dedi ki...

Isim muhtesem, tespitler super...
Sen benim `fasulyeden asklar`i okumustun di mi Bero, kacisci bi ex aci uzerineydi o da..ozledim bu arada da :)