9 Mayıs 2010 Pazar

Hep Gördüğüm Rüya


Yıllardır aralıklı olarak gördüğüm bir rüya bu...

Çok önemli bir sınavım var, okula gitmem gerekiyor ama sürekli bir şeyler oluyor ve gidemiyorum.

Gitmeye çalışıyorum, yola çıkıyorum, asansörü kaçırıyorum, merdivenlerden ineyim diyorum, katlar çoğaldıkça çoğalıyor, dolmuşa biniyorum, trafik akmıyor, iniyorum, yürüyorum. Akşam üstü oluyor, bir türlü ulaşamıyorum, geç kalıyorum, stresten elim ayağım titriyor, uyanıyorum.

Neden sürekli bu kabusu görüyorum?

Geç kalmayı hiç sevmiyorum, her yere vaktinde varmak istiyorum, sürekli bekletiliyorum. Beklemekten sıkılmıyorum, beklediğim zaman yeterince sert tepki vermediğimden olsa gerek, herkes beni bekletebiliyor. Geç kalacağım zaman stres oluyorum, geç kalma nedenim bir başka kişiyse ona çıkışıyorum.

Hayat kısa, geç kalsam ne olur, ne önemi var, bırak hayat yavaş yavaş aksın.

6 yorum:

Deniz Poyraz dedi ki...

ben rüyaların kadınıyım ya, sana sadece şunu söyleyebilirim ki tekrarlanan rüyaların mutlaka ve mutlaka anlatmaya çalıştığı bir şey vardır...Ben olsam üzerinde dururum bu rüyanın, hangi dönemlerde gördüğünü düşün mesela...

Dışavurum dedi ki...

Ben de her saba alarm calmadan takribi yarım saat önce uyanıyorum.
Saati kontrol eidyorum geç kalmış mıyımdır diye , ya alarm çalmamışsa şeklinde düşünüyorum.
Ve bunu değiştirmek için h,iç bir şey yapmıyorum ... Alıştım ve kabullendim.
Hergün yarım saaten 1 yılda : 182 saat eder , yani yılda toplam 7.5 günlük uykum ziyan oluyor. :)

Bero dedi ki...

Den, bundan sonra bu rüyayı gördüğüm ilk seferki durumumu irdeleyeceğim.

Seda,sanırım psikopata bağlamışız :)

minimalist dedi ki...

rüyalara pek inanmam; ama sanırım bilinçaltıyla ilintili bir durum; geç kalma konusunda ise ne bekletmeyi ne de bekletilmeyi ben de sevmem.

Bero dedi ki...

Minimalist, bazı kişilerin rüyalarının çıktığına inanırım, birçok kez şahit oldum, malum olur onlara. Bazen benim de rüyalarım çıkar, enteresan bir durum, somut bir şey değil tabi ki.

Nesobaby dedi ki...

:))) İnanır mısın bende de şöyle bir rüya vardır ben sürekli liseden mezun olamadığımı ve bir daha sınavlara girmek zorunda olduğumu görürüm sonra ee peki lise bitmediyse o zaman üniversiye diplomam nasıl geçerli oluyor o da geçersiz ..neeyyy bir daha mı hepsini okumak ??? al sana kabus :))
bir de üniversitede okula trenle gittiğim için hep treni kaçırdığımı görürdüm mezun olduktan sonra bir süre devam etti bu rüyalar da :))